Agenda

Zondag 19 mei

19-05-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Jongkind onderweg – an artist is born

VLAARDINGEN - Het jaar 2019 is het 200ste geboortejaar van de kunstenaar Johan Barthold Jongkind. In Museum is een kleine, unieke expositie te zien over het leven van Jongkind in Vlaardingen en Maassluis. Jongkind maakte veel schetsen en schilderijen van het landschap van Midden-Delfland en locaties aan de trekvaart in het bijzonder. Museum Vlaardingen toont 10 tot 15 schilderijen en etsen van Jongkind uit de omgeving van Vlaardingen, Maassluis, Midden-Delfland, Delft en Overschie, verrijkt met historische attributen.

Textiel en keramiek in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – Er is een nieuwe expositie te zien in Het Zonnehuis. De expositie bestaat uit textiele werken van leden van de Spin en Weefclub de Steeklatjes en de ViltKontaktGroep en keramiek van Aad Bot. De expositie is dagelijks te zien van 20 april tot 27 mei. Iedereen is van harte welkom.

Robert Daalmeijer exposeert in Galerie de Duig

VLAARDINGEN - Robet Daalmeijer exposeert met olieverfschilderijen en werk op plexiglas in Galerie De Duig aan de Landstraat 29. Robert geeft in de keuze van zijn onderwerpen de voorkeur aan de vergankelijkheid van alles, zowel in vegetatie als in de alledaagse voorwerpen om ons heen. Deze expositie loopt van 11 tot en met 26 mei 2019. Tijdens deze expositie is de galerie elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Dansfeest in Soenda

VLAARDINGEN - Houdt u van dansen en gezelligheid? Kom dan op zondag 19 mei naar het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Soenda, Soendalaan 2 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!