Chocolaterie & Bonbonnerie Chobon


Chobon is een gezellige winkel vol chocolade, bonbons, marsepein, zacht fruit en chocolade geschenken. Chobon bestaat al vele jaren, maar deze zoete winkel komt voort uit de handelsnaam ‘De Leeuw'. Een naam die van opa , op vader op dochter wordt voortgezet en die al ruim 70 jaar bestaat!

De winkel heeft een ruim assortiment welke varieert van meer dan 50 soorten handwerk bonbons (die nog ambachtelijk voor ons gemaakt worden) tot een grote sortering populair- en roombonbons. Ook hebben wij een grote sortering chocolaatjes (voor elk seizoen een nieuwe creatie), zacht fruit, marsepein (waaronder de welbekende walnoot amandelmarsepein) en chocolade geschenken zoals:

  • met bonbons gevulde chocolade harten of boomstammen
  • gereedschapset, sleutel, champagnefles, golfset, cijfer, Abraham/Sara,laptop

Op alle seizoenen en feestdagen spelen wij in met ons assortiment maar ook met onze verpakking; Valentijn, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Voorjaar, Juf/Meester bedankt, Geslaagd, Herfst, Halloween, Sinterklaas en natuurlijk Kerst...

De winkel is gesitueerd op een bijzonder stukje Vlaardingen Holy: Winkelcentrum De Loper, het neusje van de zalm in Vlaardingen. Alle winkels die je nodig hebt zijn aanwezig en je kan nog gratis parkeren! Ook de tramlijn heeft een halte op de Loper... Beter bereikbaar kun je niet zijn.

Like ons ook op FACEBOOK!

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

De Loper 43

3136 CM Vlaardingen

info@chobon.nl

010 - 475 29 72

www.chobon.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11.30 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00

geslotenLocatie