Jenaplanschool Vlaardingen


Jenaplanschool Vlaardingen is een school van NU!


We zijn een kleine school met grote onderlinge betrokkenheid en een kleinschalige opzet. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort. We staan in het NU en geven modern onderwijs. Elke week krijgen de kinderen van groep 1 tot en met 8 Engels door middel van de methode GROOVE ME. Bovendien leren we de kinderen luisteren naar hun eigen lichaam, ontspannen door mindfulnesstechnieken en dansend rekenen.

Samenwerken en zelfstandigheid geven we vorm doordat de kinderen met een weekplan werken en hoe ouder ze zijn, hoe meer ze zelf hun werk moeten plannen. We werken met projecten voor wereldoriëntatie omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen actief betrokken zijn bij wat ze leren en de leerstof betekenis voor ze heeft. We gaan regelmatig op excursie en ook worden gastlessen gegeven bij ons op school. Vanaf groep 4 werken de kinderen met een chromebook. Ze verwerken de opgaven niet op papier, maar digitaal. We werken met een continurooster. De school start elke dag om 08.45 uur en eindigt om 14.15 uur. De kinderen lunchen op school.

Steeds meer mensen kiezen in deze tijd voor Jenaplanonderwijs omdat deze vorm van onderwijs aandacht schenkt aan zowel de cognitieve- als sociaal-emotionele ontwikkeling. U bent van harte welkom om te komen ervaren wat het betekent om kind te zijn op een hele leuke school, waar oog is voor wie je bent!

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Van Hogendorplaan 1023

3135 BK Vlaardingen

a.zonneveld@wijzer.nu

010 - 471 29 14

www.jenavld.nl

Locatie