Meer Optiek


Meer Optiek in Vlaardingen is dé opticien voor service en kwaliteit. We doen altijd graag net dat stapje extra. Ons motto is niet voor niets: 'meer voor oog en oog voor meer'! Of u nu komt voor onze service, kennis of grote collectie, bij Meer Optiek zit (en ziet) u goed.

Onze optiekzaak staat onder de enthousiaste en gepassioneerde leiding van Marcel van Oosterhout. Na jaren ervaring als opticien en contactlensspecialist in onder andere Schiedam, heeft hij vijf jaar geleden Van der Meer Optiek in Vlaardingen over kunnen nemen. De focus bij Meer Optiek ligt op kwaliteit, betaalbare exclusiviteit en een persoonlijke benadering. Op een vertrouwde manier uw nieuwe bril of contactlenzen uitzoeken, daar doen we het voor.

We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van onze collectie, bijvoorbeeld door (inter)nationale optiekbeurzen te bezoeken. Naast brillen en zonnebrillen van bekende modemerken vindt u bij ons ook zeer exclusieve en handgemaakte monturen van o.a. Gijs. Bijzonder in onze winkel is onze extra grote collectie van meer dan 200 Ray-Ban zonnebrillen. Speciaal voor deze collectie hebben we een aparte Ray-Ban hoek in onze winkel, waar u veel van deze hippe monturen kunt vinden. Al onze monturen worden geleverd met de beste maatwerkglazen van Essilor.

Ook op het gebied van contactlenzen zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan lenzen waarmee u zowel in de verte als op leesafstand goed kunt zien, of de DreamLite nachtlens? Wij kunnen u er alles over vertellen.

Een extra service bij ons is het contactlens systeem plan waarbij u de contactlenzen in maandelijkse termijnen kunt betalen zonder extra kosten. Door ons persoonlijk advies en de uitgebreide oogzorg beleeft u een optimaal kijkplezier. Wilt u 'Meer' van uw ogen en onze collectie weten? Loop dan gerust binnen bij Meer Optiek in Vlaardingen.Contactgegevens

Liesveld 133

3131 CK Vlaardingen

info@meeroptiek.nl

010 - 4345391

www.meeroptiek.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 18.00 en 19.00 - 21.00

09.00 - 17.00Locatie