Roosmarijn Bloembinders


Roosmarijn Bloembinders aan het Veerplein midden in het centrum van Vlaardingen, is een bloemenspeciaalzaak waar wordt gewerkt met passie en liefde voor bloemen. De bloemen die hier worden verkocht, de boeketten die worden gemaakt, zijn van deze tijd. Seizoensbloemen, seizoenskleuren en een vast assortiment geweldige rozen uit onder andere Equador!

Met het grootste assortiment bloemen van Vlaardingen centrum zijn uw wensen in goede handen. Natuurlijk staat er altijd een leuk assortiment kant en klare boeketten, vaasjes en bloementaartjes voor u klaar. De medewerkers adviseren u graag en helpen u met plezier, zodat u tevreden de deur uit gaat. Roosmarijn werkt louter met vakexperts of leidt ze zelf op.

Naast de prachtige bloemen is er een keur aan glazen vazen van het exclusieve merk Dutz, aardewerk van pottenbakkers en kaarsen van verschillende kaarsenateliers. Vijf dagen per week is de winkel geopend, maar 24/7 is onze webshop open voor bestellingen. Voor bestellingen buiten de regio zijn we aangesloten bij het bekende Fleurop, u kunt dus ook met uw Fleurop-bonnen bij ons terecht.

We hopen u snel te begroeten in de Winkel!

Team Roosmarijn Bloembinders

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Veerplein 25

3131 CX Vlaardingen

info@roosmarijn-bloembinders.nl

010 - 234 44 40

www.roosmarijn-bloembinders.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

08.30 - 17.00

geslotenLocatie