Van Zon Makelaars


Van Zon Makelaars is een gerenommeerd kantoor en werkzaam in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. In 1987 zijn John en Ineke begonnen op een kamertje in Maassluis, en inmiddels bestaat het Van Zon-team uit vier vaste medewerkers met bij elkaar opgeteld 103 jaar ervaring in vastgoed. 

Wij denken dat de kracht van Van Zon de eenheid is, omdat iedereen doet waar hij of zij van nature goed in is en wij elkaar waar nodig aanvullen. Niet alleen onze particuliere, maar ook onze zakelijke klanten willen wij graag van dienst zijn, met helderheid over de gang van zaken hoog in ons vaandel. 

Wat klanten over ons zeggen
We zullen niet schrijven dat wij betrouwbaar, professioneel en vakbekwaam zijn. Dat kunnen wij natuurlijk wel vinden, maar het gaat er om hoe onze klanten over ons denken. Daarom laten wij dat ook aan hen over:

- ''Ik ben blij hoe de verkoop van ons huis is begeleid en ik denk er zeker met een positief gevoel aan terug. Professioneel en persoonlijk, zo omschrijf ik Van Zon!''

- ''Van Zon doet zijn naam eer aan. Deze makelaar straalt positiviteit en kundigheid uit en aan ervaring is er overduidelijk geen gebrek. Wij hebben de zoektocht naar een fijn huis met veel plezier doorlopen dankzij de makelaars van Van Zon.''

- ,,Een prettige en persoonlijke samenwerking'' 

Ons team
John en Ineke van Zon hebben niet alleen hart voor elkaar maar ook voor hun zaak. Els van den Tempel is de versterkende kracht en Van Zon junior, oftewel Thomas, treedt langzaam maar zeker in de voetsporen van zijn vader.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Billitonlaan 120

3131 LL Vlaardingen

info@vanzonmakelaars.nl

010 - 435 76 00

www.vanzonmakelaars.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

op afspraak

op afspraakLocatie