Vlaardingse maatjes betrokken bij ongeval

20-09-2018 112 Redactie

fotografie: Flashphoto NL

VLAARDINGEN/REGIO - Op de Matlingeweg, ter hoogte van de toerit naar de A20 zijn donderdagmiddag twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Voor één inzittende is een ambulance besteld. Beide voertuigen raakten elkaar nabij de toerit van de A20. Door de botsing is een auto tegen een lantaarnpaal aangereden. De materiële schade aan de auto's is aanzienlijk. Beide voertuigen zijn door een takelbedrijf weggetakeld.

Een van de betrokken auto's was van het Shantykoor 'De Vlaerdingse Maatjes'. Zij kwamen net terug van een optreden bij de AIDAperla in Rotterdam. Daar zat het ook al niet mee, op het cruiseschip waren meerdere mensen ziek geworden, het schip werd in quarantaine geplaatst. Ook de leden van het Shantykoor mochten niet vertrekken.

Nadat de heren eindelijk vanaf de Wilhelminakade huiswaarts mochten ging het wederom mis. Ter hoogte van de boot van Schmidt Zeevis bereikten zij wederom de thuishaven niet.

Op 29 en 30 September is het voltallige koor te beluisteren tijdens de Brandersfeesten in Schiedam. Er hoefde bij de aanrijding namelijk niemand mee naar het ziekenhuis.

Gerelateerd