Broodfonds in Vlaardingen

14-06-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Als ondernemer wil je ook bij ziekte dat je zaken goed geregeld zijn. Een Broodfonds is daarvoor een betaalbare oplossing. Als werknemer in loondienst, is het normaal, dat je loon doorbetaald wordt bij ziekte, als ZZP'er heb je deze zekerheid niet. Daarom willen we een nieuw Broodfonds in de omgeving van Vlaardingen oprichten. Een Broodfonds voor zzp'ers is de manier om je eigen financiële vangnet te creëren voor als je arbeidsongeschikt raakt.

De voordelen van een Broodfonds zijn dat het een betaalbaar alternatief is voor de dure AOV. Je ondergaat geen medische keuring en voor iedere deelnemer gelden dezelfde voorwaarden. Het geld dat je inlegt blijft van jou. Al 22.000 ondernemers zijn lid van een Broodfonds in Nederland.

Donderdagavond 20 juni om 19.00 uur wordt, bij voldoende belangstelling, een informatieavond gehouden in het Sportcentrum Polderpoort (Watersportweg 11) langs de A20 in Vlaardingen. Op deze avond krijg je alle informatie over het Broodfonds en is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Belangstellende zzp'ers kunnen zich hiervoor tot en met zondag as juni aanmelden via het emailadres: broodfondsvlaardingen@gmail.com. Wil je meer informatie over een Broodfonds, kijk eens op de site www.broodfonds.nl.