Een leuke vakantie hoeft niet duur te zijn!

16-06-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Nog even en dan breekt de zomervakantie weer aan. Maar op vakantie gaan, kost geld. Toch is het wel belangrijk om zo nu en dan even weg te zijn van huis en haard. Zo komt u los van alles en kun u de batterij weer opladen. Niet iedereen kan een vakantie naar het buitenland betalen. Sommige mensen hebben daar ook helemaal geen behoefte aan. Die vieren het liefst vakantie in hun eigen omgeving. En ook dan kun je een perfecte tijd hebben. In de directe omgeving zijn ook vaak genoeg leuke dingen te doen, met of zonder kinderen.

Citytrip


Op sites als www.vakantieveilingen.nl , www.hotelveilingen.nl of www.dagjeweg.nl kunt u vaak al voor een klein bedrag een leuke citytrip scoren. Er zijn touroperators die voor weinig geld naar Maastricht, Lille of zelfs Parijs rijden. Tip voor mensen met kinderen: kijk eens op www.uitmetkinderen.nl of www.zwemwater.nl. Of wat dacht u van een bezoekje aan een kinderboerderij, een evenement in de buurt, een fietstocht met picknick of een dagje naar het strand? Heerlijk toch?

Huizenruil


Wilt u toch liever even de deur uit, dan is het ruilen van huis met iemand anders misschien wel iets voor u. Op internet staan verschillende sites die hierop gericht zijn. Misschien kunt u wel van huis ruilen met een familielid. Kortom: met een beetje fantasie en creativiteit is er zoveel mogelijk. U moet misschien wel even speuren op internet maar ook dat hoort bij de vakantiepret.

Heeft u moeite om uw financiën op orde te houden? Neem dan contact op met het team Schuldhulpverlening van Stroomopwaarts. Voor meer informatie kunt u kijken op www.stroomopwaarts.nl/inwoners/Schuldhulpverlening of op www.stroomopwaarts.nl/inwoners/Cursus-omgaan-met-geld. U kunt ons ook bellen: 010- 246 5555.Gerelateerd