Let me Know bandjes bij Van Kortenhof

22-09-2015 Nieuws Redactie

De meiden van LetmeKnow overhandigen de polsbandjes aan Miranda en Nicole van Kortenhof

VLAARDINGEN - 'Let me Know' is een groot landelijk project voor iedereen die tegen pesten is en er iets aan wil veranderen. Het doel van het project is om mensen bewust en onbewust aan het denken te zetten – ben ik een Let me Knower OF ben ik een pester. Dit kan je laten zien door speciale polsbandjes te dragen die vanaf deze week verkrijgbaar zijn voor slechts 2,50 bij Van Kortenhof.

Maak jij je ook zichtbaar en benaderbaar?

Een Let Me Know-polsbandje maakt de drager zichtbaar benaderbaar voor een slachtoffer van pesten. Door het bandje te dragen zeg je: ‘Jij kunt bij mij terecht’. Iedereen kan het polsbandje dragen en daarmee hulp bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen die worden gepest. Het is misschien niet altijd mogelijk direct een oplossing te vinden, maar alleen al een luisterend oor is heel veel waard.


Volledige opbrengst naar het project


Let Me Know zet zich in om, met de volledige opbrengst van de polsbandjes, een pestlijn te realiseren die 24 uur per dag bereikbaar is voor hulp. Daarnaast worden er uitjes georganiseerd om kids die gepest worden een gezellig dagje te bezorgen. Van Kortenhof helpt graag mee om dit te kunnen bereiken en daarom zijn de bandjes vanaf vandaag verkrijgbaar in alle 5 de vestigingen van Van Kortenhof (Maassluis, Vlaardingen en Maasdijk). Kijk voor meer informatie over dit Let me Know project op: letmeknow of kom langs bij 1 van de winkels van Van Kortenhof om gelijk een polsbandje aan te schaffen en te laten zien dat jij tegen pesten bent!

Gerelateerd