We hebben een baan voor je!

22-08-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 31 augustus 2018 organiseert het jongerenwerk van Minters in samenwerking met de politie Vlaardingen een banenmarkt op het Veerplein voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 23 jaar.

Omdat er gesignaleerd is dat een groot aantal jongeren moeite hebben om een (bij)baan te vinden, hebben deze organisaties besloten de jongeren een centrale plek te bieden, waar zij geholpen kunnen worden bij het vinden van een (bij)baan.

Ben jij op zoek naar een (bij)baan?

Kom dan naar de banenmarkt op 31 augustus 2018 van 17:00u tot 21:00u aan het Veerplein in Vlaardingen. De banenmarkt is er voor iedereen. Ook als je niet in het bezit bent van een diploma of als je geen opleiding hebt gevolgd, zijn er diverse mogelijkheden. Elk aanwezig bedrijf heeft een vacature. Daarnaast maak je kans op € 250,- aan bonnen te besteden aan je nieuwe baan (denk bijv. aan een laptop of bedrijfskleding)!

De volgende bedrijven hebben zich al aangesloten bij de banenmarkt:


Politie Vlaardingen, Minters, Voscon, J & A Boom BV / Griffijn BV, Dijkshoorn Euromovers, Zonnehuisgroep Vlaardingen, Argos Academy, Vloertechniek, Jumbo Wuijts Vlaardingen, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB, Ministerie van Defensie, Lunchroom De Bonte Zebra, Stroomopwaarts,  BOB Autowas, CJV, Detawest, Hema, Multibas BV en Albert Heijn

Meer informatie


Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het jongerenwerk van Minters of neem contact op met Gaby van Houten via 06-24 69 34 56 of gaby.van.houten@minters.nl of Ismail Patir  via 06-42 73 01 34 of ismail.patir@minters.nl

 

 

Gerelateerd