Ergernis over rotzooi op straat

12-07-2016 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – In de top 5 van ergernissen op straat in Vlaardingen staan doorgaans hondenpoep en rondslingerend of verkeerd aangeboden afval. De fractie van ONS.Vlaardingen kaartte dat al eerder aan bij het college van burgemeester en wethouders en stelde er ook vandaag weer schriftelijke vragen over.

ONS.Vlaardingen constateerde dat afgelopen week er een enorme hoeveelheid dagenlang in het Stadshart/Centrum gelegen heeft. ,,Pas donderdagavond laat was het laatste vuil opgeruimd’’, aldus raadslid Ron Boers. ,,Dit is alleen al in de laatste vijf weken drie keer gebeurd. Dit tot grote ergernis van ondernemers en bewoners. Tijdens de vergadering hebben wij foto's getoond van de rommel. Die zijn dus in uw bezit. Onze vragen werden echter nog niet beantwoord’’.

Boers stelt daarop dat dit ‘fenomeen’  in drie van de laatste vijf weken zich heeft voorgedaan en vraagt het college ‘hoe dit heeft kunnen gebeuren’. ,,Wat gaat u doen om te voorkomen dat dit nóg een keer voorkomt?’’, aldus Boers tot besluit.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date