Fiets mee met de LIV Ladies Ride

25-02-2015 Sport Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Zondag 15 maart organiseren Van Kortenhof en LIV de eerste LIV LADIES RIDE. Een speciaal programma afgestemd op jou! Voor vrouwen die iets met sportieve fietsen hebben. Van beginners tot gevordenen, iedereen is welkom.

Alle dames kunnen meedoen!
Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt, een beginner bent of nog nooit op een fiets hebt gezeten. De LIV LADIES RIDE is bedoeld om te leren hoe fietsen je kan helpen om gelukkiger, gezonder en avontuurlijker te leven. En gewoon om veel plezier te hebben met meiden onder elkaar op de fiets. We gaan uit van het principe: Samen uit, Samen thuis. Dus we wachten op iedereen!

De middag staat geheel in het teken van gezelligheid, sportiviteit, voedings- en trainingstips en is zeer leerzaam. Na de ontvangst en een lichte lunch fietsen de dames onder leiding van columniste Nynke de Jong (oa bekend van DWDD) een mooie tocht van circa 50 km door de regio. Bij terugkomst gaat deel 2 van het programma van start: Lunch en Relax, waar je naast een late voedzame lunch ook informatie krijgt over voeding, training, lifestyle en techniek!

Geen race/sportfiets? Geen probleem!
Heb je geen sportieve of racefiets, maar wil je wel eens kennismaken met deze sport en deelnemen aan deze gezellige en sportieve dag? Voor slechts 25 euro kan je tijdens de LIV Ladies Ride een racefiets inclusief fietshelm huren. En als je tijdens deze LIV-dag ook wordt besmet met het fiets-virus (wat beslist gebeurt) en je schaft dit voorjaar nog een nieuwe LIV-fiets aan bij Van Kortenhof, dan krijg je deze 25 euro weer retour!

Programma
12.00 uur: Ontvangst met een gezonde snack en een korte technische training
13.30 uur: Vertrek LIV Ladies Ride onder leiding van Nynke de Jong
16.00 uur: Retour bij Van Kortenhof 16.10 uur: Lunch & Relax
17.30 uur: Einde programma

Inschrijven LIV LADIES RIDE
Fiets jij ook mee? Schrijf je dan nu gratis in via vankortenhof.nl en kies de optie: inschrijving LIV LADIES RIDE. Wil je een racefiets huren? Vermeld dit dan bij je inschrijving en zet daar dan ook je lengte bij. Er is slechts een beperkt aantal plekken en inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Je krijgt van ons automatisch bericht.

Gerelateerd
Reacties