FG Biketour Culinair

11-12-2014 Uit Advertorial

Nicole en Miranda van Kortenhof samen met François Geurds.

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Fietsen op een mooie winterdag op een hippe e-bike langs de hotspots van Rotterdam en ook nog eens genieten van een exclusieve sterren lunch? Dat kan vanaf nu met de FG Biketour Culinair!

Twee topondernemers bundelen hun krachten voor een unieke beleving in Rotterdam. Van Kortenhof, dé fietsenspeciaalzaak uit de regio met vestigingen in Vlaardingen, Maassluis en Maasdijk verzorgt de e-bikes en topchef François Geurds verwent de gasten in zijn FG-restaurant met een bijzondere twee sterren-lunch. Rotterdam met al zijn hotspots doet de rest om er een fantastische dag van te maken.

Uniek dagje uit

De FG Biketour biedt een leuke en ontspannen manier om de stad te ontdekken en u culinair in de watten te laten leggen. Het arrangement start om 11.00 uur met een heerlijke kop koffie/thee bij FG Food Labs. Bij de daarnaast gelegen FG Shop staat een hippe E-bike van Van Kortenhof voor u klaar.

De fietsroute is geheel uitgestippeld en voert u langs de bekendste hotspots van Rotterdam, waaronder de nieuwe Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug en Museumpark. Als hoogtepunt stopt u onderweg bij 2 sterrenrestaurant FG-Restaurant, waar u gaat genieten van een tongstrelend 3-gangen lunchmenu inclusief BOB-wijnarrangement.

Met de FG Biketour Culinair beleeft u voor slechts € 95,00 per persoon een nieuw dagje uit in Rotterdam. De FG Biketour Culinair is ook verkrijgbaar als cadeaubon. Een uniek cadeau voor de aankomende feestdagen!

Voor vragen, informatie of reserveren kunt u terecht bij FG Restaurant via 010 - 425 05 20 of info@fgrestaurant.nl of bestel de FG Biketour Culinair online op www.vankortenhof.nl.

Gerelateerd
Reacties