Iedereen beroemd !

06-10-2015 Uit Redactie

Foto: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Op donderdag 15 oktober is fame dichterbij dan ooit. Pak jouw minuten tijdens de Crazy Band Karaoke. Speciaal voor de muzikalen én a-muzikalen onder ons biedt De Kroepoekfabriek deze avond een podium. Onder begeleiding van een professionele band, want karaoke of niet in De Kroepoekfabriek is live, live!

Deze avond is er voor jouw minutes of fame op het podium! Altijd al een keer in een band willen zingen of juist een uitstap willen maken qua repertoire? Tijd voor karaoke… Maar dan live! Zing heerlijk een nummer mee met een goede band, die al menig professioneel artiest naar grote hoogten brachten. De band bestaat uit Iwan de Reus, Tjebbe Borggreve en Martin Bakker, onder andere muzikanten van Het Groot, Gruppo Sportivo, Jan Rot, Bombitas, Jango Edwards, The Nits, Freek de Jonge, Robert-Jan Stips, Joris Lutz, en Raymann. Zij ondersteunen je, waar nodig. Een ding is zeker, ze zullen je laten shinen!

Ben je niet zo muzikaal en wil je dat ook niet delen? Het wordt sowieso een goede avond dus kom lekker kijken naar anderen die het podium betreden. De bar is open (vooral voor diegenen die wel wat extra moed kunnen gebruiken) en de dansvloer is vrij. Je kunt kiezen uit zo’n honderd (!) nummers uit de Top2000. Kies er eentje alleen of met elkaar en de live band staat tot je beschikking. Kun je even ervaren hoe het is om artiest te zijn met zelf meegenomen groupies en je trouwste fans. Hoe tof is dat?!

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is HIER! te vinden.

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date