Gouden status voor Meneer Posno en zijn Sparta ION

13-05-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDNGEN - Bij van Kortenhof in Vlaardingen is iets heel bijzonders gebeurd! Meneer Posno, een enthousiaste e-bike rijder van het eerste uur ontvangt de ‘Gouden Ion Status’. Een wel heel speciale oorkonde, want hij heeft maar liefst 50.000 gefietste kilometers op zijn Sparta Ion.

Vanaf vandaag mag de heer Posno zich dus officieel een ‘Gouden Ion Berijder’ noemen en hij neemt dan ook met enige trots zijn Gouden Ion certificaat en een prachtige bos bloemen in ontvangst. Want ook bij Van Kortenhof en Sparta zijn ze hartstikke trots op deze Gouden Status!

Meneer Posno was zo tevreden over zijn oude Sparta, dat hij zichzelf had beloofd dat hij zich bij 50.000 kilometer zou verwennen met het allernieuwste type Sparta Ion. Deze heeft hij inmiddels uitgezocht en besteld. Op naar de volgende 50.000 tevreden kilometers!

Wilt u ook eens ervaren hoe fijn en gemakkelijk een elektrische fiets fietst? Kom dan naar een van de vijf vestigingen van Van Kortenhof, maak een GRATIS proefrit op de e-bike van uw keuze en overtuig uzelf! En wie weet ontvang u over een paar jaar ook wel de Gouden Ion Status als u de magische grens van 50.000km heeft gefietst! Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl.

Gerelateerd