Kadootje van Van Kortenhof!

18-09-2014 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Zondag 21 september gaat de Leontien Ladies Ride weer van start in Rotterdam-Alexander. Al tien jaar dé gezelligste fietstocht van Nederland voor ladies only.

Elke editie van de Leontien Ladies Ride is een groot feest. Neem het eerste jaar (2005), toen Leontien net was gestopt met wielrennen en haar idee in de praktijk wilde brengen. De vraag aan de burgemeester van Den Bosch, Ton Rombouts, of ze een fietstochtje mocht organiseren voor vrouwen naar haar geboorteplaats Boekel en weer terug, werd positief beantwoord. De voorbereidingstijd was kort, maar er stonden ruim 4.000 uitgelaten deelneemsters al voor de start op de Parade te dansen. Dit was geen fietstochtje... Dit was meteen een mega-evenement! En nu, in 2014, mogen we gerust van een klassieker spreken, een magneet die jaarlijks op vrouwen van alle leeftijden een aantrekkingskracht heeft. Waarom? Natuurlijk, vanwege de unieke sfeer, de mooie fietsroutes, de braderieachtige entourage voor de start en de prima verzorging onderweg én na afloop, wanneer muziek en enthousiaste artiesten de menigte weer op een andere manier aan het bewegen kregen en krijgen.

Tien Jaar
Al jaren is Van Kortenhof tijdens de Leontien Ladies Ride aanwezig en in dit jubileumjaar mocht Van Kortenhof niet ontbreken. Tien jaar Leontien Ladies Ride en tien jaar Van Kortenhof in Vlaardingen moest iets leuks opleveren! En dat is gelukt, want dit jaar houdt van Kortenhof de ladies mobiel, want de Van Kortenhof Kanjers verzorgen de pechservice tijdens de Leontien Ladies Ride en daarnaast kunt u Van Kortenhof vinden op het grote veld bij de start en de finish met veel fietsinformatie en leuke aanbiedingen!

15 x 2 Ladies Ride Kaarten
En dit jubilieumjaar geeft Van Kortenhof 15 x 2 kaarten weg voor deze gezellige fietstocht aan lezers van Vlaardingen 24!  Heb jij zondag 21 september nog vrij in je agenda en wil jij kans maken op twee kaarten en samen met je vriendin (of zus, moeder, tante, dochter, oma, buurvrouw) een gezellige fietsdag beleven? Klik dan HIER! En vul het formulier in en wie weet zijn jullie zondag onze gasten! We maken de winnaars vrijdag bekend.

En natuurlijk is iedereen tijdens deze mooie nazomerdagen ook van harte welkom in onze winkels in Holy en het Van Hogendorpkwartier! We staan graag voor u klaar.

Gerelateerd
Reacties