Van Kortenhof Raceweken

02-07-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - De zomer is in volle gang! Naast de vakantie genieten we massaal ook van het mooiste wielerevent van het jaar: de Tour de France! Vandaag zijn ook de Van Kortenhof Raceweken gestart. Veel voordeel, informatie en acties! Zo zijn er veel fietsen met hoge korting en krijgt u tijdens de Tour de France bij aankoop van een racefiets bij Van Kortenhof een Jumbo Wuijts kadobon van € 50,-!

15 juli Race informatieavond


Zou u ook graag een sportieve fiets willen, maar heeft u geen idee waar u op moet letten en wat voor u de beste keuze is? Kom dan vrijdag 15 juli naar de speciale racefiets-info-avond bij Van Kortenhof Maassluis aan de Heldringstraat 101. Speciaal voor heren én dames!

Race-experts gaan u deze avond meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van racefietsen. Een alu frame of carbon, dubbel of triple, welke versnellingsgroep, welke zitpositie, wat zijn de verschillen in pedalen, wat heeft u nodig om te starten? Allemaal vragen die aan bod zullen komen tijdens een uitgebreide presentatie.

Wilt u ook eens een uitgebreide testrit op een racefiets maken? Dan kan! Voor wie dat wil, vertrekt er na de presentatie, onder begeleiding van race-experts, een uitgebreide testrit van circa 60 minuten op één van de test-racefietsen.

Deelname aan de info avond is gratis. Meer info of direct aanmelden kan hier!

De vestigingen van Van Kortenhof in Vlaardingen Holy, op het Van Hogendorpkwartier en aan het Veerplein in het Centrum zijn de hele zomer open. De vestiging Maassluis is ook elke zondag open. Kijk voor alle informatie op www.vankortenhof.nl

Gerelateerd